Vrouw & loopbaan

Loopbaancoaching & positieve psychologie

Loopbaancoaching voor vrouwen

Heb jij een baan of een loopbaan?

Veel vrouwen in mijn praktijk hebben eerst geen duidelijk beeld van wat ze willen bereiken. Maar beseffen wel steeds meer dat ze regie over hun werk willen, met hun kwaliteiten willen werken maar ook hun valkuilen willen leren kennen. Ben jij toe aan professionele groei? Neem dan gerust contact met me op.

Balans werk en prive

Veel vrouwen combineren hun werk met een gezin of zijn mantelzorger.

Als dit ook voor jou geldt, weet je dat de balans tussen beide houden zachtgezegd niet simpel is. Als coach help ik je om te werken aan meer zelfzorg thuis en op het werk. Om de regie over jouw leven terug te nemen en jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach die weet hoe het is om werk en prive in balans te houden?

Contact

Inzicht en zelfkennis

Loopbaancoaching is vooral een proces waarin jij jezelf beter leert kennen. Je gaat onderzoeken wat je Nu echt wilt. We gaan in op jouw ontwikkelingsvragen en eventuele werkgerelateerde problemen die jij ervaart. Altijd is de insteek dat jij in jouw kracht staat op jouw werk.
In de loopbaancoaching krijg je meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.
.