Minder stress

Loopbaancoaching & positieve psychologie

Jouw persoonlijke balans

Begeleiding bij stress, overspannenheid & burn-out met jouw persoonlijke traject naar lichamelijk en geestelijk herstel. Ik begeleid je zowel bij persoonlijke – als professionele stress. Regelmatig wordt mij gevraagd of ik wil communiceren met de werkgever en de Arbo/ bedrijfsarts. Hier moet jij eerst schriftelijk toestemming voor hebben gegeven. Tot slot leer je welke manier bij jou past om met stress om te gaan. Er is hierbij aandacht voor lichamelijke, geestelijke & energetische aspecten.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Een afspraak is op korte termijn mogelijk Contact

Hooggevoeligheid & stress

Veel onderwijs – & zorgprofessionals zijn hoogsensitief.

Door de diepgaande verwerking en bijkomende kenmerken zoals snellere overprikkeling en emotionaliteit heeft een HSP sneller last van stress. Maar je kunt leren om weer in balans te komen. Langdurige stress is voor niemand gezond maar als je hooggevoelig bent, voel je de gevolgen de te meer. Ik ga je precies uitleggen hoe het bij jou persoonlijk werkt en koppel deze informatie aan de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

 Stress, burn-out en bore-out ontstaan vaak uit het verlies van invloed op jouw werk en leven. Ik help je om de regie weer terug te nemen.

Afspraak maken