Japanse Reiki healing;  een ontspannen lichaam en geest

Wat zijn Japanse Reikihealing technieken
Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Universele levensenergie is de energie rondom ons heen, alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen kunnen leven, groeien en te herstellen van ziekte. Reiki is eveneens een vorm van healing. Reiki werkt door handoplegging, waarbij verschillende handposities worden gebruikt. Reiki brengt ons natuurlijk genezend vermogen op gang. Tijdens een behandeling stroomt Reiki door je heen naar de plaats waar het nodig is. Het kan je helpen om allerlei energetische blokkades in het lichaam op te ruimen, of dat nu op mentaal, emotioneel dan al spiritueel gebied is. Reiki ontspant, geeft je rust,versterkt het afweersysteem en helpt oude onverwerkte emoties een plaats te geven. Natuurlijk word je tijdens dit proces volledig ondersteund.

Daarnaast is er bij Japanse Reiki aandacht voor het werken aan jouw balans d.m.v. ademhaling, visualisatie, meditatie en gedachten.

 
De behandeling
Tijdens een behandeling wordt u behandeld middels verschillende handposities, die corresponderen met b.v. organen en/of chakra’s. Ook kunnen er b.v. schoonmakende of energiegevende technieken worden ingezet. U kunt tijdens de behandeling gewoon uw kleding aanhouden.
Ook is het mogelijk om binnen de behandeling aandacht te besteden aan gebieden die extra aandacht vragen, in de vorm van doorgave van extra energie.
Daarnaast gaan we werken aan jouw balans d.m.v. ;
  • ademhaling
  • visualisatie
  • meditatie
  • gedachten.
N.B.: Ik heb de originele vorm van Japanse Reiki geleerd, een zeer uitgebreid en volwaardig healingsysteem, zoals Reiki oorspronkelijk bedoeld is.