Positief psycholoog

Loopbaancoaching & positieve psychologie

Veerkracht, welzijn & groei

Vanuit de reguliere psychologie heb ik kennis opgedaan over psychologische problemen zoals angst, depressie, stress en ziektebeelden. Al snel kwam ik erachter dat ik me wilde specialiseren in wat mensen emotionele veerkracht biedt, ondanks tegenslagen en wat hen gelukkig maakt. Vanuit de reguliere psychologie heb ik kennis opgedaan over psychologische problemen zoals angst, depressie, stress en ziektebeelden. Al snel kwam ik erachter dat ik me wilde specialiseren in wat mensen emotionele veerkracht biedt, ondanks tegenslagen en wat hen gelukkig maakt.
Dit heeft ook te maken met het feit dat ik zelf regelmatig tegenslagen te verwerken heb gehad, maar toch altijd bleef kijken naar wat er wel goed in mijn leven was. Dit heeft ook te maken met het feit dat ik zelf regelmatig tegenslagen te verwerken heb gehad, maar toch altijd bleef kijken naar wat er wel goed in mijn leven was.
Ik vind het belangrijk hoe jouw welzijn vergroot kan worden en hoe jij tot bloei komt. Maar ook hoe jij je staande kunt houden in moeilijke perioden.

Geluk, plezier & balans

Ik volg het onderzoek over succes, geluk, veerkracht en emotionele stabiliteit maar ook plezier, welzijn, vriendschap, empathie en liefde op de voet. Ik vind het belangrijk hoe jouw welzijn vergroot kan worden en hoe jij tot bloei komt. Maar ook hoe jij je staande kunt houden in moeilijke perioden. Ik volg het onderzoek over succes, geluk, veerkracht en emotionele stabiliteit maar ook plezier, welzijn, vriendschap, empathie en liefde op de voet.
Daarnaast schrijf ik zelf praktisch gerichte boeken met de positieve psychologie als basis. Daarnaast schrijf ik zelf praktisch gerichte boeken met de positieve psychologie als basis.
Overigens heeft positieve psychologie een sterke wetenschappelijke basis, er is goed empirisch-wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Benieuwd hoe positieve psychologie jou in jouw kracht zet?

Contact

Thema’s 

Binnen de positieve psychologie is er aandacht voor;
Jouw sterke kanten en talenten
Jouw krachten en hulpbronnen
Aandacht
Welzijn & vitaliteit
Optimisme
Hoop
Geluk
Veerkracht
Flow en bezieling
Positieve Emoties
Dankbaarheid
Compassie
Zelfrespect