Positief psycholoog

Adriana Visser; Balans, Kracht & Groei

Veerkracht, welzijn & groei

Liebe am Meer

Vanuit de reguliere psychologie heb ik kennis opgedaan over psychologische problemen zoals angst, depressie, stress en ziektebeelden. Al snel kwam ik erachter dat ik me wilde specialiseren in wat mensen emotionele veerkracht biedt, ondanks tegenslagen en wat hen gelukkig maakt.

Dit heeft ook te maken met het feit dat ik zelf regelmatig tegenslagen te verwerken heb gehad, maar toch altijd bleef kijken naar wat er wel goed in mijn leven was.

Ik vind het belangrijk hoe jouw welzijn vergroot kan worden en hoe jij tot bloei komt. Maar ook hoe jij je staande kunt houden in moeilijke perioden. Ik volg het onderzoek over succes, geluk, veerkracht en emotionele stabiliteit maar ook plezier, welzijn, vriendschap, empathie en liefde op de voet.

Daarnaast schrijf ik zelf praktisch gerichte boeken met de positieve psychologie als basis.

Overigens heeft positieve psychologie een sterke wetenschappelijke basis, er is goed empirisch-wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Aanvullend

Ik ben zowel geschoold in reguliere als complementaire visies, naast psycholoog, ben ik natuurgeneeskundige en energetisch therapeut. Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten?; Adriana Visser