De kunst om jezelf te zijn

Nu leven en werken zoals jij echt wilt.

Young woman enjoying sunlight with raised arms in canola field

Jij mag er zijn

Jij bent uniek met al jouw facetten. Onderzoek ze, vier ze, leef ze.

 

 

 

Jouw eigen mogelijkheden en kracht

Balans, kracht, zelfkennis en hartsverlangen onderzoeken,  herkennen en erkennen. Zodat jij jezelf kunt zijn.

In jouw kracht staan door al jouw losse eindjes met elkaar te verbinden tot een sterk geheel, dat is waar helemaal jezelf voor staat.

Houd jezelf niet klein maar zoek uit wie je werkelijk bent en wat je echt wilt.

Leef vanuit passie en eigenheid, zoals je echt wilt zijn!

Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw wensen om zo veel mogelijk positiviteit en vitaliteit in jouw leven te ervaren. Mijn aanbod helpt jou blokkades te doorbreken en begeleidt je naar deze positieve omslag in jouw leven.

Of je je nu verder wilt ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak, ik begeleid je graag als jouw gids op jouw weg naar inzicht en transformatie.

Door een combinatie van mijn achtergrond als docent, coach en therapeut met mijn intuïtie zie ik waar jij staat en kom ik snel tot de kern. Ik breng je weer in contact met jouw ware zelf, zodat je kunt leven vanuit jouw hart. Blokkades en beperkende overtuigingen worden bewust gemaakt en doorbroken. Zo kom je in jouw kracht te staan en kun je leven vanuit jouw potentie. Je kun jezelf neerzetten en/of bevrijden