NLP en RET

Nu leven en werken zoals jij echt wilt.

Meer inzicht en bewustzijn

We besteden met deze methoden aandacht aan het verdiepen van jouw positieve gevoelens, verhogen van jouw bewustzijn en het verfijnen van jouw inzichten.

 NLP en RET
NLP en RET helpen je bij het herstructureren van je gedachten en daarmee je gedrag.

NLP biedt je gereedschap aan om jezelf te kunnen waarnemen, situaties inzichtelijk te maken en veranderingen te bewerkstelligen. Ook stelt NLP je in je staat om je communicatie met anderen te verbeteren, dat je bewuster van jezelf, je gedachten, emoties en gedrag wordt en leert je vervolgens om deze te vervangen voor meer helpende gedachten en gedrag.

RET leert je om te gaan met gedachten en emoties en zorgt ervoor dat emoties je niet overheersen en dat je stopt met het verdrinken in irreële gedachten door deze te vervangen door reële.

 

Spiritueel NLP (SNLP)
Op spirituele basis werken we aan het verdiepen van positieve gevoelens, het verhogen van zelfbewustzijn en verfijnen van spiritueel inzichten. De verdieping van het vermogen tot liefhebben, het verantwoordelijk durven zijn voor eigen daden en het uitbreiden van het bewustzijn zorgen voor een gebalanceerde persoonlijkheidsontwikkeling die positieve zin en structuur aan het bestaan verleent.

 

Geef een reactie