Natuurlijk vitaal & in balans

fotolia_77983750

Natuurgeneeskunde

Als natuurgeneeskundige ondersteun ik jouw natuurlijk zelf genezende vermogen. Om heling te bevorderen, besteed ik aandacht aan wat bijdraagt aan jouw gezondheid en wat niet. Natuurgeneeswijzen zijn holistisch, er wordt uitgegaan van de verbinding tussen lichaam en geest.

Orthomoleculaire voedingstherapie

Als orthomoleculair voedingstherapeut ga ik altijd op zoek naar voeding en een voedingspatroon dat bij jou past en schrijf ik, indien noodzakelijk, supplementen voor. Orthomoleculaire voedingstherapie is geschikt bij lichamelijke en geestelijke klachten.

Healing & energiewerk

Als kind wist ik al dat ik met energie kon werken en mensen kon readen, het hoort gewoon bij me.  Als healer werk ik altijd op lichamelijk, geestelijk en emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, daar ben ik in geschoold. Een healing helpt je weer helemaal jezelf te zijn.

Aanvullend

Ik ben zowel geschoold in reguliere als complementaire visies, naast psycholoog, ben ik natuurgeneeskundige en energetisch therapeut. Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten?; Adriana Visser