Life coaching

Nu leven en werken zoals jij echt wilt.

Jouw leven, jouw balans, jouw passie

In jouw leven hebt je te maken met verschillende levensgebieden. Ik help je om deze in balans te brengen en te houden en jezelf vanuit jouw passie neer te zetten. 

Nu leven en werken zoals jij echt wilt?; De kunst om jezelf te zijn

Life coaching
Lifecoaching richt zich op alles wat een rol speelt in jouw leven. om alle levensgebieden, zowel werk als privé, zelf vorm te geven vanuit jouw wensen en talenten.
Zaken als jouw persoonlijkheid, talenten, mogelijkheden, relaties, werk, familie, of b.v. financiën en geloof, worden geïnventariseerd, geoptimaliseerd en zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.
Je wordt gemotiveerd en geïnspireerd om met verve en bezieling te gaan leven.  Lifecoaching verbetert de levensbalans, helpt jouw talenten, levensdoelen en passies te ontdekken, en relaties te verbeteren.
Ook kun je denken aan het vloeiend doorlopen van de verschillende levensfases en het vinden van een passende loopbaan.
Afstemming van levensgebieden en het vinden van de juiste balans ertussen daar draait lifecoaching om.

In mijn begeleiding heb ik aandacht voor jou als totale persoon. Door mijn achtergrond beschik ik binnen de coaching over een groot scala aan werkvormen. Ik combineer deze tot een uniek geheel, passend bij jouw persoon. Ik werk dus niet vanuit een bepaalde denkrichting, maar integreer mijn kennis tot een geheel en hierbij staat u centraal.

Stappenplan
Als Lifecoach kan ik je ondersteunen om jezelf beter te leren kennen en/of te werken aan uw verdere ontwikkeling. Hierdoor leert jij jezelf beter kennen en verder te ontwikkelen.
Ik help je om jouw doelen te vast te stellen en ze te bereiken. Dit doen wij door gesprekken en opdrachten voor thuis.

Geef een reactie