Life coaching

Loopbaancoaching & Stressmanagement, Adriana Visser

In jouw kracht

Je wilt werken aan jouw persoonlijke doelen, dan al de balans tussen werk en prive. Misschien weet je al waar je naar toe wilt of mag het nog iets specifieker. Of loop je in het proces tegen blokkades aan en vraag jij je af hoe dit komt.

Door de coaching leer je jezelf beter kennen en ga je werken aan jouw verdere ontwikkeling. Als jouw personal/lifecoach help ik je om jouw doelen te bereiken. Zodat jij in jouw kracht staat.

Wil jij meer in jouw kracht staan en regie over jouw leven ervaren? Neem gerust contact op.

Contact

Regie over jouw leven

Lifecoaching richt zich op alles wat een rol speelt in jouw leven. om alle levensgebieden, zowel werk als privé, zelf vorm te geven vanuit jouw wensen en talenten.
Zaken als jouw persoonlijkheid, talenten, mogelijkheden, relaties, werk, familie, of b.v. financiën en geloof, worden geïnventariseerd, geoptimaliseerd en zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.
Je wordt gemotiveerd en geïnspireerd om te gaan leven op jouw eigen manier.  

Persoonlijke groei

Lifecoaching verbetert de levensbalans, helpt jouw talenten, levensdoelen en passies te ontdekken en relaties te verbeteren.
Daarnaast kun je denken aan het vloeiend doorlopen van de verschillende levensfases en het vinden van een passende loopbaan.
Afstemming van levensgebieden en het vinden van de juiste balans ertussen daar draait lifecoaching om.
In mijn begeleiding heb ik aandacht voor jou als totale persoon. Door mijn achtergrond beschik ik binnen de coaching over een groot scala aan werkvormen. Ik combineer deze tot een uniek geheel, passend bij jouw persoon.