Meer lichamelijk vitaal en in balans

slider.1

Ik bied je begeleiding bij het vergroten van jouw vitaliteit, energie en balans. De volgend lichamelijke klachten komen regelmatig aan de orde in mijn praktijk;

Lichamelijke klachten:
Bij lichamelijke klachten kunt u denken aan pijnklachten, zoals b.v. rug – schouder- of nekklachten, zenuw-, gewrichts-, spier-, buik -en hoofdpijn.

Verder behandel ik regelmatig clienten die last hebben van spanning, depressiviteit, angst of andere overweldigende emoties en overspannenheid of burnout en de daarbijbehorende lichamelijke klachten.

Daarnaast tref ik vaak mensen met concentratieproblemen, (chronische)vermoeidheidsklachten, een gebrek aan vitaliteit, gebrekkige weerstand (immuunsysteem), en problemen met de luchtwegen en slijmvliezen.

Ook kunt u denken aan problemen als  vermoeide benen, maag en darm klachten, spijsverterings problemen. Candida en andere schimmels, gisten, e.d., urinewegklachten, ontstekingen, enzovoorts.

Verder heb ik ervaring met specifieke vrouwenkwalen zoals, menopauze -, menstruatieklachten en pms, zowel op lichamelijk als geestelijke gebied.

Maar als u zoekt naar een optimale gezondheid, bent u ook van harte welkom. Het streven naar balans en vitaliteit wordt van groot belang geacht.