Diepgang in een korte periode;

Door de inzet van hypnose/trance komen we meteen bij de kern. In jouw onderbewustzijn liggen de antwoorden en vinden we jouw mogelijkheden maar ook eventuele blokkades. Hierdoor kunnen we gericht aan de slag.

Hypnocoaching;

Coaching met ontwikkelingsgerichte hypnotherapie

  • Houd je ervan om intensief aan de slag te gaan?
  • Heb je behoefte aan helderheid?
  • Ben je op zoek naar inzicht?
  • Wil je de sprong nu echt nemen?

Intensief met jouw doelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling  en/of professionele ontwikkeling aan de slag.

Een intensive traject is, zoals de naam het al zegt, een zeer intensieve coachingsvorm. Dit traject is zeer geschikt voor mensen die in een korte periode diepgaand aan hun persoonlijke ontwikkeling en groei willen werken.

Je kunt op allerlei manieren aan jezelf werken; d.m.v. bijvoorbeeld gedachten, gedrag, bewustzijn, energie, ademhaling, etc.

Zodat je die sprong nu echt gaat nemen.

Naast deze intensieve sessie(s) krijg je opdrachten waarmee je thuis aan de slag gaat, zodat de verandering blijvend is. De opdrachten mail je regelmatig naar me. Je kunt via de mail reactie krijgen of een afspraak maken. Hierbij kun je uit verschillende pakketten kiezen.

Natuurlijk ligt na de intensive de verantwoordelijkheid bij jezelf, om in het dagelijks leven het geleerde toe te passen. Maar je krijgt een hele sterke basis mee en je mag natuurlijk altijd terugkomen.

Gang van zaken

We hebben eerst een persoonlijk gesprek en/of uitgebreid mailcontact om vast te stellen waaraan je wilt werken en we plannen een afspraak of een reeks afspraken hiervoor. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Intensive en retraite

Een intensive en een retraite zijn zeer geschikt om met elkaar te combineren. als je hiervoor kiest, kun je ook op een meer ontspannen manier met jezelf aan de slag.

Doorbraak

De intensieve workshops en bezielende coaching zorgen voor een doorbraak doordat deze altijd gecombineerd worden met minimaal een individuele sessie ontwikkelingsgerichte hypnotherapie. Je gaat dan op zoek naar wat jou drijft en/of juist tegenhoudt. De basis voor de verandering wordt in de sessie(s) gelegd en vervolgens in workshops of coaching uitgewerkt.