Coaching voor uw medewerker

HSP Loopbaancoaching & Ondernemerscoaching voor sensitieve professionals

Persoonlijke & professionele groei

Uw medewerker heeft zich bij mij aangemeld voor begeleding bij professionele of persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina wil ik u informeren over de mogelijkheden. Ik bied coaching op het gebied van; 
Vergroting van de draagkracht
Het aanleren van coping strategieen
De ontwikkeling van persoonlijke leiderschap
Begeleiding bij overspannenheid en burn-out
Loopbaancoaching
Inzicht in kwaliteit en valkuilen
Zelfkennis, zelfzorg en zelfvertrouwen
Hoogsensitiviteit.

Ervaren coach

 
Ik coach ondertussen zo’n 20 jaar. Mijn clienten leren het beste uit zichzelf te halen. Ervaren meer balans en kunnen beter met tegenslagen omgaan. Ze leren hun eigen wensen en doelen vast te stellen en na te streven.
In het coachingsproces staat het bewustwordingsproces centraal samen met zelfrectie. In de begeleiding wordt gewerkt met de verbinding tussen hoofd en hart. Een positieve mindset en de verhoging van het energieniveau. Door mijn aansluiting bij de NOBCO bent u van kwaliteit gegarandeerd.